Dé vacaturesite voor ingenieur jobs

B2Ai 110 keer bekeken

Volgen
Info over de werkgever

Wij zijn B2Ai. ‘Human centered architecture’ is waar we voor gaan.

We zijn mensgericht, vakkundig en nieuwsgierig. Grootschalige en complexe programma’s bedenken en herdenken blijft onze sterkte. Luisterbereidheid, inlevingsvermogen en zin voor synthese zijn onze recepten om tot vernieuwende oplossingen komen, afgeleverd binnen timing en budget. Via onze aanpak bieden we een architecturaal antwoord op de actuele maatschappelijke uitdagingen van vandaag: vergrijzing, verstedelijking, duurzaamheid, nieuwe woonvormen …

Logisch dat we onze portfolio breed houden en niet voor een bepaalde niche kiezen. Kennisuitwisseling binnen het kantoor is primordiaal, zowel op het vlak van architectuur als van gespecialiseerde knowhow voor diverse complexe programma’s zoals zwembaden, health&care-projecten, scholen, of projecten voor vrije tijd en cultuur.

Onze afdelingen interieur, urban planning, stabiliteit en technieken maken een volledig geïntegreerd project mogelijk. In de vier ateliers in Brussel (Nederlands & Frans), Gent en  Roeselare geven 120 medewerkers elke dag het beste van zichzelf.

B2Ai heeft 1 job online geplaatst

Connect with us