Dé vacaturesite voor ingenieur jobs

MULTI engineering 95 keer bekeken

Volgen
Info over de werkgever

ONS VERHAAL

​Meerdere succesverhalen worden samen één groot verhaal

MULTI werd in januari 1996 opgericht door Etienne Van Goeye. Na een ruime ervaring als scheepsbouw ingenieur en departmentshoofd engineering voor verschillende Belgische scheepswerven besloot hij zijn eigen project- en studiebureau uit te bouwen. In respectievelijk 1998 en 2002 kwamen zijn zonen Wouter en Nicolas ook bij het bedrijf.

Multi groeide snel, tussen 2002 en 2010 werden wij zeven keer onderscheiden met een Trends Gazelle, een prijs voor de sterkste groeibedrijven in Vlaanderen. Van een eerste kantoor op de Frankrijklei in centrum Antwerpen moesten we meerdere malen uitwijken naar andere, grotere lokaties om in 2009 te verhuizen naar een volledig nieuw en hedendaags pand op De Zaat te Temse.

In 2000 richtten we Pharos Engineering op in Vlissingen (NL). Samen met de locale directeurs bouwden we dit uit tot een tweede studiebureau en een detacheringstak gericht op de Schelde-Delta in Nederland.

in 2005 werd Force Company opgericht in Vught (NL), een bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van procurement experts, buiten de MULTI-groep zette Force Company mooie resultaten neer.

In 2011 richtten we Polaris op, een derde studiebureau, als interne leverancier, maar ook om onze meer oostelijke klanten te bedienen, daarnaast zorgen ze ook voor deskundige experts die in de lage landen projecten kunnen uitvoeren.

In 2012 namen we het bedrijf Force Company mee op in de Multi groep. In samenwerking met de MULTI-groep versnelde de groei van het bedrijf sterk.

Vanaf eind 2014 gaan wij als één groep allemaal verder onder de vlag Multi. Alle vestigingen varen sindsdien onder diezelfde naam een koers in dezelfde richting, doch met aandacht voor de verschillende technische disciplines en markten.

In november 2015 nam MULTI Project Profession Engineering Support over en versterkte daarmee zijn marktpositie in Nederland en meer specifiek in de regio Amsterdam.

In het voorjaar van 2016 volgde dan het Gentse Ingenieursbureau Fraeye & Partners. Met deze gerenommeerde stabiliteitsexpert in onze rangen willen we een belangrijk ontwerp-en ingenieursbureau worden binnen Bouw & Infra en Industrie.

In 2017 heeft de Multi Engineering Groep samen met Jeroen Lusthof and Paul Groote Woortman een nieuwe joint venture opgericht, Maridea. Samen willen we nu vernieuwende concepten gaan aanbieden voor offshore engineering projecten

Het is ons voornemen te blijven groeien en met het vizier op engineering in de breedst mogelijke zin leggen wij onze focus enerzijds op verdere organische groei vanuit de bestaande activiteiten, en anderzijds kijken we uit naar andere uitbreidingen die complementair zijn aan onze bestaande dienstverlening.

MULTI engineering heeft 1 job online geplaatst

Connect with us